Vergaderkosten Berekenen

Vergaderkosten berekenen,

Nederland staat er om bekend dat er veel wordt vergaderd. Volgens sommige noodzakelijk, volgens andere is veel vergaderen zinloos! Misschien is dat ook wel een punt voor op de volgende vergadering.

De vergaderkostensheet!

Zakelijke-deals.nl heeft een sheet ontwikkeld, waarmee je globaal de kosten van een vergadering kunt berekenen op je werk. Deze sheet kan je vooral gebruiken wanneer je vindt dat vergaderen zinloos en duur is. De sheet geeft een inschatting van de vergaderkosten, maar is uiteraard niet waterdicht. áDe wetgeving in Nederland is zo ingewikkeld dat bijna niemand het snapt! De sheet houdt bijvoorbeeld geen rekening met mensen die gedeeltelijk arbeidsongeschikt zijn, of de kosten van je favoriete koffie en (nog wat andere dingen)

Klik hier om de VERGADERKOSTENSHEET te downloaden.

Werking vergaderkosten sheet

Deze sheet berekend de vergaderkosten van een vergadering, na het invullen van een aantal variabelen. áVul de gele velden in en de sheet berekend automatisch de kosten van een vergadering.

Te veel geld kwijt aan vergaderen… OPLOSSING?!?!?

Wij van zakelijke-deals.nl hebben uiteraard een goede oplossing tegen al het vergader! Zoek op onze site een mooie telefoon uit, liefst voor je hele afdeling en neem er een vetáabonnementábij. Met dit nieuwe spul kan je dan een conference call maken en bespaar je reiskosten. Ook moet je dan je eigen koffie zetten! Wij praten dan nergens meer over. ­čśë

Dus voordat je volgende vergadering begint, vraag je iedereen naar zijn brutosalaris en noteer je de starttijd. Aan het einde van de vergadering vermeld je dan hoeveel de vergadering gekost heeft, wellicht versterkt dit áje onderhandelingspositie om wat telefoons aan te schaffen op zakelijke-deals.nl.