Waarom Samsung Galaxy S?

Samsung-Galaxy-S-300x300Samsung is natuurlijk ook al een zeer bekend en populair en ouder merk. Samsung Galaxy is de nieuwe telefoon van Samsung en is in 2010 uitgekomen. Samsung Galaxy is de eerste mobiele telefoon die Google Android als standaard besturingssysteem gebruikt. De Samsung Galaxy lijkt ook wel een beetje op de HTC Magic, omdat beide toestellen een grote en mooie touchscreen hebben. Maar waarom zou u bijvoorbeeld de Samsung Galaxy kiezen als uw mobiele telefoon? En wat kan Zakelijke-Deals.nl daar voor u betekenen als het gaat om het bieden van kortingen en natuurlijk: zakelijke deals!

Samsung Galaxy en de introductie
Samsung zelf is een Zuid-Koreaans bedrijf en onderneemt al sinds 1938. Samsung was vroeger een wat ouder en minder merk, tegenwoordig is Samsung echt een fantastisch merk. Na de Samsung Star is er nu dus de Samsung Galaxy. Een goed uitziende telefoon die verkrijgbaar is in het wit en zwart.

Samsung Galaxy en Zakelijke-Deals.nl
Op deze website, Zakelijke-Deals.nl, bieden wij verschillende mobiele, zakelijke en concurrerende telefoons als een overzicht. Ook bieden wij de Samsung Galaxy aan, wellicht aan u. Maar wat kan Zakelijke-Deals.nl voor u betekenen met betrekking tot deze mobiele telefoon? De Samsung Galaxy heeft eigenlijk als extra naam nog Samsung Galaxy S i9000 en zoals al gezegd: de enige mobiele telefoon van Samsung dat al werkt met het besturingssysteem Google Android. Via Zakelijke-Deals.nl kunt u de Samsung Galaxy als abonnement afsluiten bij verschillende providers, maar bijvoorbeeld bij KPN.


samsung-galaxy-s-2GRATIS Samsung Galaxy S

Kosten abonnement:
ZZP Belbundel 300 + Surf & Mail 2 jaar
Contractsduur: 24 maanden
1e JAAR