Persoonlijke ontwikkeling SWOT-analyse

Naast een smart telefoon met goed abonnement is onze persoonlijke ontwikkeling mogelijk wel de belangrijkste investering die je kunt doen. Jij bent tenslotte degene die de juiste deals moet maken en sluiten, maar hoe pak je dit slim aan…

Hoe weet je zeker dat je een goede beslissing neemt voor de beste deals? Dit keer op keer, je leven lang door? Je kunt alleen maar de beste beslissingen nemen door jezelf goed te kennen. En jouw bedrijf of organisatie waarvoor je werkt. Weten wat er al goed gaat en waaraan mogelijk nog wat te verbeteren is. (Nu direct sterkte analyse maken)

Belangrijk is daarom om zo objectief mogelijk je sterke en zwakke kanten te kennen en in beeld te brengen. Met deze kennis zet je jouw sterke kanten optimaal in, en kun je werken aan eventuele verbeterpunten. Beide zijn altijd aanwezig, en omdat het zeker niet gemakkelijk is om jezelf objectief te onderzoeken en beoordelen is een praktische tool als handvat aan te raden.

Een zogenaamde SWOT-analyse is al jaren de beproefde tool om je sterkte en zwakte te bepalen. En hoe je hieraan vervolgens kunt werken zodat je jouw persoonlijke ontwikkeling helpt verbeteren. Een dure consultant in huren is mogelijk, maar waarschijnlijk kun je met wat hulp sneller zelf een goede SWOT-analyse maken voor jezelf of bedrijf.

Bekijk de 5 zaken die je moet weten op Swot analysemaken

Direct bestellen